ÚJ INTEGRÁCIÓ: Már a WEBLIUM.COM weboldalkészítő is támogatja a YCLIENTS-et! – YJOURNAL

ÚJ INTEGRÁCIÓ: Már a WEBLIUM.COM weboldalkészítő is támogatja a YCLIENTS-et!

Szabó Viktória -
November 11, 2020

Régóta vágysz már egy saját weboldalra, de nem szeretnél több százezret kifizetni érte? Akkor nagyszerű hírünk van: Te magad, néhány óra alatt elkészítheted saját honlapod. Mindenféle szakmai tudás nélkül. Ráadásul akár INGYEN! És ami a legfontosabb: YCLIENTS online időpontfoglalód néhány kattintással integrálható a weblium.com oldallal készíthető weboldalak bármelyikébe. Én a helyedben nem haboznék, hanem azonnal nekiállnék a szalonom saját weboldalának!


Elengedhetetlen az online jelenlét

Sokan szeretnének még több vendéget. Lehetőleg különösebb (marketing) kiadások és erőfeszítések nélkül. Ahhoz pedig, hogy vendégkört építsünk, fontos, hogy „ránk találjanak”, azaz „láthatók” legyünk. Ehhez pedig ma már elengedhetetlen az online jelenlét.
Sokan gondolják, hogy ha fennvannak Facebook-on és elérhetők Instagram-on, az pont elég. Vagy éppenséggel nem szeretnének fizetni egy weboldalért. Nem elég. Sajnos.
De semmi gond, mivel van egy szuper ötletünk arra, hogyan lehet egy saját, személyre szabott, szépséges weboldalad. Ráadásul INGYEN!


Ingyen weboldal? Igen!

Manapság már egy alap weboldal elkészítéséhez nem kell technikai ismeret. Hangsúlyozzuk, alap weboldalhoz. Hála a weblium.com oldalnak, ahol bárkinek INGYENESEN lehet saját honlapja. Csak időt és energiát kell rá szánnia. Pénzt nem. (Persze, ha profibb oldalt akar, van előfizetési díj.) Ráadásul, a jó hír, hogy a weblium és a YCLIENTS együttműködésének köszönhetően előbbi rendszerébe könnyedén integrálható online időpontfoglalód.


Többféle sablon közül választhatsz

A weblium-on közel 300 weboldal sablon közül választhatod ki azt, amelyik a legszimpatikusabb számodra. Ezek között is számos szépségszalon dizájn található meg. Ha kiválasztottad azt, amelyikbe beleszerettél, akkor nincs más dolgod, mint testreszabni. A főmenüsort, az almenüket, a szövegeket, a képeket, mind-mind egyszerűen és mindössze néhány kattintással tudod megváltoztatni.


Bemutatkozás

Írj magadról egy rövid bemutatkozást. Meséld el, mi a céged hitvallása, miért jó, ha a te üzletedet választják, mikor nyitottál, mit szeretsz a szakmádban, mi a „küldetésed”. Hidd el, leendő vendégednek fontos, hogy olyan szakemberhez menjen, akit ha virtuálisan is, de megismerhetett előre. Töltsd fel a szolgáltatásaid listáját, az árlistád, valamint készíts egy galériát munkáidból.

Galéria munkáidból

A képek nagyon fontosak, hiszen a legtöbb vendég ez alapján dönti el, hogy téged választ-e. Ha belegondolsz, te is nyugodtabb szívvel vásárolsz házat/lakást, bérelsz helyet, rendelsz tortát vagy adsz pénzt bármiért, amit előtte láttál, megnézhettél. Egy szépen befotózott munka (köröm, haj, szempilla, smink, stb.) manapság már fél siker.


Kapcsolat menüpont

Készíts kapcsolat menüpontot is, ahol megadhatod, hol található a szalon, amelyben dolgozol, a nyitvatartásod, elérhetőségeid (és persze azt, hogy online tudnak hozzád a leggyorsabban időpontot foglalni, hiszen így nagyobb a valószínűsége, hogy az érdeklődőből azonnal vendég lesz), illetve hogyan tudnak megközelíteni leendő vendégeid tömegközlekedéssel, autóval, hol lehet könnyen parkolni, stb. Miután minden fontosabb infót megadtál magadról és a vállalkozásodról, ne felejtsd el a legfontosabbat. Integrálni YCLIENTS online időpontfoglalód.


YCLIENTS kód

Kattints a menüsorban található három pontra, majd a legördülő menüből válaszd ki a fogaskerék ikonnal jelölt „Go to settings” pontot. Az újonnan előugró bal oldali menüsorból válaszd ki az Integrations-t. Itt megtalálod a YCLIENTS-et és ha rákattintasz a Connect gombra, akkor egy kis ablakban kérni fog egy kódot.


Néhány kattintás és kész

Ezt a kódot a digitális naptáradban fogod megtalálni (asztali nézetben). Lépj be és a bal oldali menüsorban kattints az online-időpontfoglaló-ra, azon belül is a weboldal menüpontra. Ha már hoztunk létre weboldalhoz gombot, akkor kattintsunk a ceruzára. Az új ablak bal oldali menüsorában megtaláljuk a Gomb kód pontot, amelyre kattintva a HTML kód ugrik elő. Ebből a karaktersorból másoljuk ki a yclients.com előtti egy betűből és számokból álló sort, majd illesszük be a weblium kód sorába. Néhány pillanat múlva el is menti a rendszer a beállítást, amit a weblap címünk böngészőbe való bemásolásával könnyedén ellenőrizhetünk is. Ugye, milyen egyszerű? Ha segítség kell itt találod az angol nyelvű tudástárat: Ithttps://help.weblium.com/en-us/article/adding-a-yclients-widget-to-the-site-1xk026w/

Eggyel több ingyenes felület

Ennek az új integrációnak köszönhetően eggyel több felületről tudsz magadnak vendégeket fogni. És ha már a Facebook-on és az Instagram-on fennvagy, miért ne lehetne egy saját weboldalad is, amelyen keresztül még nagyobb eséllyel találnak rád az új vendégek. Használj ki minden lehetőséget, hiszen minél több felületen vagy elérhető, azaz tudnak hozzád bejelentkezni online, annál gyorsabban alakul ki a fix vendégköröd és ezzel együtt telik majd be a naptárad hétről hétre.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel

Szólj hozzá!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés