Hogyan kerüljük el a káoszt Karácsonykor? – YJOURNAL

Hogyan kerüljük el a káoszt Karácsonykor?

Drobcsák Miron -
December 9, 2019

A karácsonyfa alatt mindenki szeretne gyönyörű lenni, így biztos lehetsz benne, hogy decemberben még az a vendég is előkerül, akit az év többi hónapjában alig látsz. A törzsvendégek pedig már hónapokkal korábban lefoglalták időpontjukat. Vagy mégsem? Mit csinálj, ha nem akarsz megbolondulni decemberben? Hogyan kerüljük el az időpont foglalási káoszt Karácsonykor, avagy hogyan ne kapjunk idegösszeomlást decemberben? Máris mondjuk!

Felejtsd el…

Az első és legfontosabb tanácsunk: felejtsd el a hagyományos, papír alapú naptárat. Ha abba kell vezetned a bejelentkezéseket, beírogatnod egyesével a vendégeket, esetleg átírnod őket és később nyomon követned a módosításokat, kiigazodnod a sok átfirkált néven és szolgáltatáson, nos, akkor hamar idegösszeomlást kapsz.

(Ráadásul a radírod is elkopik vagy a papír.)

Használj online naptárat! Ez az egyik legjobb megoldás, hogy elkerüld a retteget időpont foglalási káoszt!

Ha érdekel, hogyan könnyítheti meg mindennapjaid a YCLIENTS naptár, kattints IDE.

Egyesével hívogatni

Karácsonyra mindenki szeretne gyönyörű lenni, így mindenki hívogatni fog időpontért, ráadásul biztosan akkor, amikor éppen dolgozol. Ha olyan vendégtől van nem fogadott hívásod, akinek éppen a héten adtál időpontot, akkor tuti, hogy azért keresett, mert variálni szeretne.

Na, de mit szólnál hozzá, ha nem munka közben csörögne állandóan a mobilod vagy nem munka után kellene egy tíz tételből álló nem fogadott híváslista minden egyes számát felhívogatni.

Mit szólnál hozzá, ha néhány kattintással maga a vendég tudná módosítani vagy éppen lemondani időpontját?

Kategorizáld vendégeid!

Nincs más dolgod, mint minden munkanapod reggelén csekkolni, hogy aznap ki mikor mire érkezik hozzád, ráadásul színek, nevek szerint kategorizálhatod is vendégeid. Sőt „fontosság” szerint is szelektálhatod őket: ki az, akinek még „van időpontod” és ki az, akinél már előfordult, hogy késett vagy elfelejtett eljönni.

Ha szeretnéd tudni, hogyan kategorizálhatod a YCLIENTS segítségével vendégeid, akkor kattints IDE.

Időben bejelentkezni, online

via GIPHY

Tudtad, hogy vendégeid 30%-a adja a bevételed 80%-át? Ezért is fontosak ők, azaz a törzsvendégek. Fordíts rájuk nagyobb figyelmet: a szabad időpontjaidról – még most, december elején – küldj nekik SMS- vagy e-mail értesítést, amelyben felhívod a figyelmüket arra, hogy ne felejtsenek el időben bejelentkezni hozzád, online.

Ha kíváncsi vagy, hogyan tudod ezt megtenni, kattints IDE.

Hidd el, figyelmességed nagyon jól fog esni nekik.

Miután mindegyikük bejelentkezett – és erről meg is győződtél –, csak utána hirdesd meg a megmaradt szabad időpontjaid.

Lemondta ő, felszabadult másnak

A YCLIENTS rendszere lehetővé teszi mindenkinek – nemcsak a törzsvendégeidnek –, hogy ha valamiért mégsem felel meg a befoglalt időpont – korábban közbejön egy váratlan esemény –, akkor lemondhassák időpontjukat. Hiszen, ha vendéged tudja, hogy néhány kattintással offolhatja időpontját, akkor meg is fogja tenni, ha úgy alakul.

Ez pedig azért jó neked, mert egy lemondás az valakinek bizony – főleg most, a Karácsonyi őrületben – egy felszabadult, „kincset érő” időpont, amire lecsaphat.

Ezekkel az apró, ámde annál fontosabb tanácsokkal és a YCLIENTS segítségével, hidd el, idén elmarad az idegösszeomlás: minden vendég megkapja a neki legmegfelelőbb időpontot és el is jön Hozzád.

A decemberi jelszó: kevesebb stressz, több bevétel (és még több bejgli)?

Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb tartalmainkról? Akkor kövesd a YJOURNAL blogját, ahol hasznos tippekkel, tanácsokkal találkozhatsz, heti rendszerességgel.

Szeretnél többet megtudni a vállalkozások automatizációjáról, sőt ki is próbálnál egy ilyen szoftvert élesben? Akkor látogass el a YCLIENTS oldalára, ahol regisztrálás után 7 napig teljesen INGYEN próbálhatod ki online bejelentkező és automatizáló programunkat.

Ha tetszett a cikk és úgy gondolod, hogy ezt valamelyik barátodnak vagy kollégádnak is látnia kellene, akkor megköszönjük, ha megosztod vele. ??

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel

Szólj hozzá!

avatar
  Feliratkozás  
Visszajelzés